Laite- ja järjestelmätoimittajat

Dayton Oy on yli 95 vuoden ajan toiminut vakavarainen ja kannattava perheyhtiö, joka tarjoaa laajan johtavien merkkien tuote- ja palveluportfolion niin päivittäistavarakaupan, HoReCa-sektorin kuin teollisuuden ammattilaisten tarpeisiin ruoanvalmistuksen, punnituksen, säilytyksen ja esillepanon suhteen.
https://www.thomeko.fi/
DAT-Schaub Finland tarjoaa Suomen laajimman tuotevalikoiman elintarvikealan materiaaleja. Parhaan mahdollisen ratkaisun asiakkaan tarpeisiin löydämme tiiviissä yhteistyössä asiakkaan ja päämiestemme kanssa. Varmistamme laadun yksittäisistä koneista koko tuotantolinjan kattaviin projekteihin.
We are in Business to Protect And automationSealed Air Brings together packaging materials, equipments, services and automation to provide essential protection for products an people.
From weight-accurate slicing to the precise infeeding and packaging of sausage, meat and cheese: Weber Maschinenbau is one of the leading system providers for cold cuts and one of the most important partners for the food processing industry. The portfolio is versatile and offers perfect solutions for all requirements and application areas.
Toimintamme perusideana on luoda asiakkaalle lisäarvoa hyvin myyvällä pakkauksella, joka antaa erinomaisen säilyvyyden pakatulle tuotteelle. Keräämme jatkuvasti maailmalta uraauurtavia ratkaisuja ja toteutuksia, joita voimme sitten soveltaa asiakkaittemme erilaisiin tarpeisiin.
MULTIVAC on maailman johtava integroitujen pakkausratkaisujen valmistaja. Pakkauskoneiden valmistamisen lisäksi keskitymme tuotteiden työstämiseen, leikkaamiseen, merkitsemiseen ja etiketöintiin sekä laatutarkastuksiin ja käsittelyyn. Asemamme markkinoilla perustuu innovatiiviseen huipputekniikkaan, laajaan tuotevalikoimaan sekä monivuotiseen asiantuntijuuteemme ja kokemukseemme.
Wipak on elintarvikkeille ja sairaalatarvikkeille suunniteltujen tehokkaiden ja kestävien pakkausratkaisujen ja -palveluiden globaali toimittaja. Teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa luodaksemme jatkuvaa lisäarvoa innovaatioillamme ja palveluillamme.
Omaco Oy on elintarviketeollisuuden koneisiin, laitteisiin ja materiaaleihin keskittyvä yritys. Edustamme valikoitua joukkoa eurooppalaisia ja amerikkalaisia yrityksiä, joiden tuotevalikoima on sekä innovatiivinen että asiakkaille lisäarvoa tuova. Tuottavuus ja laatu ovat avainasemassa tuoteohjelmassamme.
Korkealuokkaisia pakkausmateriaaleja elintarviketeollisuudelle Elintarvikkeiden vaatimuksiin vastaavat pakkaukset, näyttävä painojälki ja läheinen asiakasyhteistyö luovat Westpak-laadun.
Hygieenisten nesteenkäsittelyprosessien optimointia Tunnemme tuotantoprosessit ja autamme valitsemaan oikeat tuotteet kuhunkin sovellutukseen. Lämmönvaihdinten ja pumppujen mitoitus on oleellinen osa energiatehokasta tuotantoa.
Teollisuushankinta on vuonna 1992 perustettu maatalouden tarvikkeiden maahantuoja ja tukkukauppa. Toimintomme sijaitsevat Kokkolassa, mutta myyntialueenamme on koko Suomi. Tuotevalikoimamme on saatavilla maatalouskaupoista ja meijereistä ympäri Suomen. Lisäkysymyksissä tai ongelmatilanteissa ota yhteyttä myyntiimme tai jälleenmyyjääsi.