Muut yhteistyökumppanit

Viinilehti on ollut juustoseuran kumppanina jo vuosien ajan. Yhteinen intressimme on vaalia unohtumattomia makuelämyksiä ja tarjota mahdollisuus oppia kiinnostavasta aihealueesta koko ajan lisää. Viinilehden vuosikerta sisältyy juustoseuran jäsenmaksuun. Lisäksi Viinilehti tarjoaa myös muita vaihtuvia etuja jäsenten iloksi. Bouquet Club on uudistunut ja tälle vuodelle on luvassa paljon uusia etuja ja yhteistyötarjouksia jäsenistölle. Bouquet Clubin jäsenyystarjous 12 kk Bouquet Club on edistyneemmille viiniharrastajille suunnattu, jäsenmaksullinen klubi. Klubi tarjoaa viinien erikoiseriä, tapahtumia, ravintolaetuja, viinimatkoja ja koulutuksia sekä monia muita rahanarvoisia etuja viininystäville. Klubin vuosijäsenyyden listahinta on 42,00 € ja jäsenmaksu veloitetaan vuosittain. Juustoseuran jäsenille nyt 12 kk mittainen klubijäsenyys -40 % alennuksella hintaan 25,20 €. Alennuksen saa lunastettua klubin nettisivuilta ostamalla jäsenyyden etukoodilla: juu22 Linkki vieressä klubijäsenyyden ostamiseen: Bouquet Club Bouquet Clubin jäsenyys on kestotilaus ja laskutetaan -40% alehinnalla vuosittain kulloinkin voimassa olevasta vuositilaushinnasta. Jäsenyyden voi perua milloin vaan ottamalla yhteyttä Viinilehden asiakaspalveluun. Asiakaspalvelun yhteystiedot: puh. (03) 4246 5394 ma-pe klo 8-16, sähköposti bouquetclub@jaicom.com.