Kirjallisuutta

Carr, Sandy, Tietoniekat Juustot, Welin+Göös, 1983

Harbutt, Juliet, World Cheese Book: The Finest Selection - Tasting Notes Over 750 Cheeses - How To Enjoy, Dorling Kindersley Ltd, 2009

Harbutt, Juliet, Gummeruksen suuri juustokirja, Gummerus, 2000 

Holler, Brigitte, Gourmet's Guide Cheese, Engelmann, Brigitte, Holler, Peter, h.f.ullmann, 2011

Iburg, Anne, Syötävän hyvä juustokirja, readme.fi, 2009

Koski, Merja, Pienjuustolat, Taiten Kustannus, 2019

Pohjanluoma, Riitta; Johansson, Teppo, Suomalainen juusto, Tammi, 2008

Sinivirta, Jukka, Herkuttelijan juustokirja, Otava, 2008

Talvi, Jussi, Rakastettu juusto, Otava, 1981

Talvi, Jussi, Jussin juustokirja, Kirjayhtymä, 1987

Teubner, Christian, Das grobe Buch vom Käse, Gräfe & Unzer, 2003

Uusitalo, Antti, Juustot & juomat, readme.fi, 2013

Wallen, Bengt, Ostnyland Juusto-Uusimaa, ETC-consulting, 2004

Wallen, Bengt, Sata vuotta juuston merkeissä, Suomen Juustonvalmistajain yhdistys ry,  2010