uudenmaan Juustoseura: Juustojen tulevaisuus ja ”vegaanijuusto”/Ostens framtid och ”veganost”


Juustojen tulevaisuusilta



Hyvät juuston ystävät, Bästa Ost vänner


Mikä ruuantuotannon tulevaisuus? Tämä kysymys on ajankohtaisempi kuin koskaan. Lehmä vai leivinhiiva
tuottaa juuston raaka-aineen kymmenen vuoden päästä? Illan vieraaksi saapuu elintarvikeasiantuntija Heikki
Manner. Heikki kertoo ja vastaa, mitä tulevaisuus tarkoittaa juustojen maailmassa, ja mitä se tuo tullessaan.


Maistelemme jämsäläisen Jokilaakson juustolan vegaanisia juustoja, sekä perinteisiä juustoja Mikkelin Ota-
vasta Kappelin juustolasta. Niistä meille saapuu kertomaan juustonkeittäjä Petri Sikstus.


Viini on perinteisesti kuulunut juustojen makupariksi. Mikä on niiden tulevaisuus? Viinipastori Juha Rantala
johdattaa meidät viinien tulevaan aikaan ja kuulemme kiinnostavia tarinoita ja maistelemme luomu-, biody-
naamisia- ja naturalviinejä.


Ajankohta: 12.4.2023 klo 18.00
Paikka: Wine Cellars, Kalevankatu 9, Helsinki.


Tilaisuus on tarkoitettu Uudenmaan juustoseuran jäsenille avec. Mukaan mahtuu 30 henkeä ilmoittautumis-
järjestyksessä.

Sitovat ilmoittautumiset sähköpostilla teukka.koivisto5@gmail.com⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ 1.4.23 mennessä.


Vahvistus osallistumisesta lähetetään ilmoittautuneille erikseen sähköpostilla.


Tapahtuman omavastuuosuus on 30 €/henkilö. Hinta sisältää, luennot, juustot, viinit sekä hyvää seuraa.
Maksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä Uudenmaan Juustoseuran tilille / Tommi Arina

 FI04 1336 5000 1026 00.


Tervetuloa


Uudenmaan Juustoseuran hallitus