Uudenmaan Juustoseura: Juusto & whisky tasting. Provsmaking av ost & whisky.

Kutsumme Uudenmaan Juustoseuran jäsenet, avec, juusto- ja viskimaistiaisiin torstaina 17.11.2022
klo 19:00 alkaen. Paikkana on Ravintola Carelia, Mannerheimintie 56, Helsinki


Tapahtuman vetäjänä toimii Jarkko Nikkanen Viskin Ystävien seurasta. Jarkon tuorein viskikirja on juuri
ilmestynyt ja tässä typistettynä hänen esittelyään sen alkusivuilta:


Jarkko Nikkanen – värikkään intohimoisesti aromimaailmaan suhtautuva herra Viski – on monelle viskiharrastajalle
tuttu persoona. Jarkko on viimeisen 15 vuoden aikana isännöinyt noin 2 000 viskiin liittyvää tasting- ja koulutustilai-
suutta, niin kuluttajien kuin alan ammattilaisten kanssa.
Hän on myös tuottanut sisältöä lukuisiin viskiteoksiin vuodesta 2008 alkaen. Jarkon kirjoittamat teokset ovat sisältäneet
yli 3 000 sivua viskistä, kattaen lähes 3 000 viskin makukuvaukset.
Vuonna 2012 Jarkko oli perustamassa Viskin Ystävien Seura ry:tä, josta kasvoi muutamassa vuodessa Suomen suurin
viskiseura. Nykyisin seuralla on 1 200 aktiivista jäsentä ympäri Suomea. Lisäksi hän on toiminut Ardbegin lähettiläänä
Suomessa useamman vuoden ajan ja siirtyi syksyllä 2015 Edrington Finlandin palvelukseen, edelleenkin viskilähet-
tilääksi. Viskien lisäksi Jarkon elämää värittävät vahvasti sikarit, tatuoinnit, Motörhead, lontoolainen Fulham F.C. ja
intoa täynnä oleva labradorinnoutaja Sisu.


Sitovat ilmoittautumiset tiistaihin 8.11. mennessä sähköpostilla, juha.kling@juustoseura.fi


Pyydämme myös jo ennakkoilmoittautuneita vahvistamaan ilmoittautumisensa.


Tapahtuman kustannus on 30 €/henkilö, tämä sisältää juustot sekä viisi erilaista viskiä.


Maksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä Uudenmaan juustoseuran tilille; Tommi Arina FI04 1336
5000 1026 00.


Tapahtuma toteutetaan, mikäli osallistujia on vähintään 15.


Viski- ja juustoterveisin


Uudenmaan Juustoseuran hallitus


Ps. Joululounas ja esitelmä homejuustoista 14.12.22 Ravintola Careliassa. Erillinen kutsu lähetetään myöhemmin.